SRP afleveret!

Igår var afleveringsdag for SRP, og jeg nåede heldigvis at blive færdig og havde alt printet ud i mapper ved 8-tiden :) 21 siders opgave med bilag! Jeg er godt nok glad for, at det er overstået nu. Selvom jeg godt kan lide David Bowie, så har jeg brug for en længere pause fra ham og hans musik nu.. puha. Jeg fandt dog ud af, at jeg måske har lavet en fejl, idet jeg ikke har givet mine bilag sidetal, men hvad fanden, det betyder vel ikke så meget i det store billede :) Det gider jeg i hvert fald ikke bekymre mig om. Nu er den afleveret og jeg ser den aldrig igen! Weee. Og så er det godt jeg har juleferie nu!

Jeg fik faktisk min første julegave igår af min veninde, en bog med Edgar Allan Poes samlede værker, hvilket jeg synes er vildt fedt :D Jeg har i hvert fald længe kigget på hans samlinger, og overvejet at købe én.. Nu skal jeg så bare øve mig lidt i at læse 1800-tals engelsk :P

Ellers har jeg bare slappet max af siden jeg blev færdig med opgaven. Min daddy har fødselsdag idag, og vi får gæster i aften, hvilket sikkert bliver hyggeligt nok. Imorgen skal juletræet op og pyntes, og mandag er det jo juleaften, så det er nok ikke nogen hemmelighed hvad jeg skal der :). Vi holder jul hjemme og bliver ikke så mange (min forældre, mine 2 brødre og min farmor og farfar), men derfor bliver det hyggeligt alligevel :D Jeg elsker jul, og for mig er det ligegyldigt hvor mange vi er.. jeg glæder mig!

Skriv en kommentar