“ÅåHh NEj JEg ER GAMMel”

Når folk bliver 22 tænker jeg ikke på den superpopulære Taylor Swift sang, men den her. Den er ikke så kendt og lidt gammel. Jeg hørte Lily Allens “It’s Not Me, It’s You” album rigtig meget dengang det udkom i 2009, og ifølge matematik så gik jeg i 8. klasse dengang. Wauw. Det er længe siden. Men det er stadig et godt pop album.

Anyway. Jeg tænkte den var relevant fordi jeg bliver 22 år. Eller blev. Dagen er næsten slut og jeg blev født kl 5 om morgenen. Sangen handler godt nok om at være 30, single og trist og at kigge tilbage på dengang man var 22 med længsel. Æh, lad os satse på det ikke er sådan, mit liv udfolder sig.

Jeg har godt nok haft det virkelig dårligt idag, hvilket var øv.. men det gik fint nok alligevel. “22 år og har alt” sagde min mor da hun havde kørt os hjem og hjulpet os op i lejligheden med gaverne her til aften. Og det er sandt nok. Jeg har nemlig en FUCKING ALOE VERA PLANTE. Så har man ikke brug for andet.

Skriv en kommentar