(Et år senere)

Yeah. Eller, næsten i hvert fald. Okay, måske more like.. 8 måneder. 3/4 af et år. Kinda. Anyway. So much stuff has happened. Jeg bor stadigvæk i Aalborg og læser psykologi, nu på 2. semester, og det går skam fint nok. Jeg faldt bare helt ud af blogmode da jeg flyttede fordi shocket over at bo alene var ret stort. Jeg var ret trist i starten og var ret meget hjemme, men til sidst vænnede jeg mig til det. Jeg er stadig en del hjemme, engang hver 2./3. uge, og jeg søger også at blive overflyttet til SDU (Syddansk Universitet) så jeg kan være tættere på min familie. Min endelige skæbne – Aalborg eller Odense – bliver dog først afgjort om et par måneder, så indtil videre chiller jeg bare og prøver at komme igennem 2. semester så smertefrit som muligt. Uni kan godt være lidt.. hårdt.

Men nok om det. Jeg ved ikke hvor meget jeg vil blogge i fremtiden. Eller hvad jeg vil gøre med den her side. Det kunne være sjovt nok at lege med nogle child themes til WordPress, jeg savner en del at lege med CSS og layouts. Det kræver dog lidt genopfriskning og også at lære nogle nye ting, og hvor meget tid og energi jeg har til at gå i dybden med det er nok begrænset.

Men fuck it. Jeg tænkte, det var på tide at skrive et eller andet. Det sidste års tid har totalt ændret mig på _alle_ måder. Ingenting i mit liv er som det var for et år siden. Eller, jeg er selvfølgelig stadig mig. Men jeg har lært en masse ting, er blevet mere voksen og min tilværelse er helt en anden nu. Det er ret syret.

En tanke om “(Et år senere)

Skriv en kommentar