Student! Yes! Endelig!

studentlol

Ta daaa! Her er jeg så, få timer efter at have overstået min sidste eksamen (AT) kl 8.30 i morges, som en af de 10 første STX’ere på gymnasiet :).  Og det blev til et dejligt 12-tal, som jeg er så evig lykkelig over, og det betyder så også at jeg vidst nok lige præcis kan nå mit “mål” med at få 9 i gennemsnit :D Jeg er så glad! Ikke mere eksamen eller skole i LANG tid!

Folk var simpelthen så søde, jeg har aldrig fået så mange “tillykke”‘er og hilsner som jeg fik her til morges. Det føles så rart at folk virkelig går op i ens uddannelse, som man har brugt så meget energi på de sidste 3 år :). Og jeg har fået en flot vase, en sød lille figur og vigtigst af alt: EN RISKOGER!! Er i klar over hvor mange år jeg har villet have en riskoger?? MANGE. Jeg spiser nok flere ris end asiatere, og nu kan jeg lave dem mega hurtigt og nemt!!! Bedste studentergave ever.

Jeg er så glad! Og hvis der er andre nye studenter derude der læser med, så TILLYKKE! Vi gjorde det! Vi er awesome!

3 tanker om “Student! Yes! Endelig!

  1. Mange tak! :)
    Ej hvor sjovt :) Jeg er så spændt på det.

    Og stort tillykke med at du er kommet ind på dit studie også :) (Og forsinket tillykke med huen ;))

Skriv en kommentar