Kun 1 eksamen tilbage!

 I thought it over, and drew the curtain
Leave me to my cell, leave me to my cell
I hummed the Dies Irae as you played the Hallelujah
Leave me to my cell, leave me to my cell

Jeg var oppe i dansk mundtligt idag. Jeg trak en rap-tekst med jokeren hvor jeg skulle redegøre for slang og brugen af det i teksten, og dernæst skulle jeg perspektivere til Dan Turell. Det lyder virkelig syret når man tænker over det og hører det ud af sammenhæng, men jeg var åbenbart god til det, for jeg fik 12! For helvede, hvor var det nice. Mine nerver var ved at dræbe mig i morges. Jeg kunne ikke spise særlig meget til aftensmad igår, og det resulteret i, at jeg kastede op i morges. Damn.

Lidt pinligt, men jeg var faktisk så meget i tvivl om, om jeg fik 12, at jeg skrev til dansklærer her i aften for at få det bekræftet. Jeg tvivler virkelig alt for meget på mig selv.

Men 12.. Fedt!!! Mine skriftlige karakterer har jeg det efterhånden OK med – til at starte med var jeg skuffet. Engelsk 7, dansk 7, musik 10. Jeg ville virkelig gerne have haft 10 i engelsk, da det er det fag, jeg er bedst i, og som jeg totalt dominerede i folkeskolen. Men den bedste elev i klasse, som fik 12 i årskarakter, fik 4 i skriftlig engelsk, så censorerne må have lagt vægt på noget helt andet end vores engelsklærer. Det overrasker mig nu heller ikke, min engelsklærer var pænt ustruktureret..

Men fordi jeg fik 12 og kun har én eksamen tilbage, som kun er om små 4 dage (3½ faktisk (lol)) så vil jeg være glad og hører min yndlingssang fra Vampire Weekends nye album – Everlasting Arms.

Skriv en kommentar