2 down 1 to go!

IMAG1225

I hvert fald af skriftlige eksamener. Jeg har ownet dansk og engelsk nu – jeg håber på 10 i begge, helst 12 i engelsk, men jeg har gjort hvad jeg kunne, og hvis jeg får en lavere karakter må jeg jo bare acceptere det :). Jeg gider seriøst ikke stresse over karakterer mere, jeg har mit gennemsnit på 9 som var mit mål, hvis det bliver lidt højere er det bare bonus. Musik eksamen er den sidste på fredag, og det eneste jeg er mest bekymret for dér er tiden. Kun 4 timer til at lave et fuldt arrangement på 20-something takter med kor, bas og tromme?? SeriØST? Not cool.

Jeg var også så sej at knække et lille stykke tand af min fortand for en uge siden, så det skal jeg have lavet imorgen. Og jeg regner med at lave et nyt layout til siden her hurtigst muligt, jeg er allerede ved at brække mig over de her farver. Suk.

En tanke om “2 down 1 to go!

Skriv en kommentar