Eksamenstid!

done

Så har jeg fået mine endelige eksamener at vide! Jeg kendte godt de skriftlige – dansk, engelsk og musik – men nu har jeg fået dem alle, og jeg skal op i mundtlig dansk, psykologi og AT hvor jeg har kombineret fagene dansk og psykologi. Det synes jeg er lidt sjovt :). Jeg er virkelig glad for, at det blev de 2 dag – engelsk ville også have været fint, men naturgeografi, musik og historie havde været helvede, fordi der er så meget at læse op, og fordi eksamenerne er så lange.

Min første eksamen, skriftlig dansk, er allerede imorgen, og jeg ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal læse op til den, så jeg prøver bare at gemme så mange analyseark som muligt, så jeg i det mindste er lidt forberedt. Jeg er bare virkelig træt i dag af en eller anden grund, så jeg vil bare prøve at slappe af så meget som muligt, og håbe på det bedste.

Skriv en kommentar