Verdens heldigste

idrætsbyen

Sådan føler jeg mig lige nu. Først fik jeg 12 i begge mine sidste mundtlige eksamener, som gav mig et gennemsnit på over 9 – derefter var jeg så heldig lige præcis at komme ind på mit drømmestudie psykologi i Aalborg og nu har jeg været så sindsygt heldig igen og få verdens fedeste ungdomsbolig. Jeg lå nummer 2 til den da jeg blev tilbudt den, og nummer 1 valgte åbenbart ikke at svare, hvilket jeg ikke forstår, for det er virkelig den bedste ungdomsbolig, jeg kunne forestille mig. Den er helt ny med eget køkken og bad, 2 værelser (stue/soveværelse), hele 40m2 stor, trægulv, egen altan og bare vildt flot. Ingen har boet der før! Og det bedste er, at den kun ligger 1,5km fra Aalborg Universitet og kun ca. 4km fra centrum. Jeg kan cykle til alt! Det bliver jeg så også nødt til, for det er ikke billigt at bo der, men jeg håber på, jeg kan finde et job, så jeg ikke skal leve så spartansk.

Men seriøst.. hvor er det bare NICE! Helt ny, lækker lejlighed, tæt på uni, drømmestudiet.. Jeg kan da vidst ikke få en bedre start i Aalborg :)

What is life??

dette er aalborg omg

Det ved jeg heller ikke, jeg har simpelthen ikke haft et liv siden jeg fandt ud af d. 30. juli at jeg kom ind på psykologi-studiet i Aalborg. Det eneste jeg har lavet er at handle en masse køkken- og husgrej ind, og så ellers søgt lejligheder.

Det er ikke fordi det er svært at finde en lejlighed i Aalborg, jeg står bare i den situation at jeg blev tilbudt en lejlighed i mandags i et spritnyt kollegie. Lyder fedt, ikke? Problemet er bare, at jeg ligger nummer 2, og nummer 1 har STADIGVÆK ikke svaret om han/hun vil have lejligheden! Og da der er svarfrist på mandag kan jeg ikke 1) få andre tilbud inden da og 2) søge andre lejligheder. Hvis jeg ikke får den bliver jeg sur og ked af det – men jeg er optimistisk om at jeg nok skal finde noget, om det så er et 10m2 kælderværelse. Uvidenheden er bare stressende.

Dette var et blogindlæg. Wow. Jeg fatter stadigvæk ikke helt at jeg skal helt til Aalborg og at om 2 uger sidder jeg deroppe og skal igang med at studere og have nye venner og bo alene og alt muligt skræmmende.

Jeg kunne ikke engang dræbe en kæmpe edderkop idag da jeg var alene hjemme. Til mit forsvar var den også fucking stor.

Flere blogindlæg to come, håber jeg!!