Student! Yes! Endelig!

studentlol

Ta daaa! Her er jeg så, få timer efter at have overstået min sidste eksamen (AT) kl 8.30 i morges, som en af de 10 første STX’ere på gymnasiet :).  Og det blev til et dejligt 12-tal, som jeg er så evig lykkelig over, og det betyder så også at jeg vidst nok lige præcis kan nå mit “mål” med at få 9 i gennemsnit :D Jeg er så glad! Ikke mere eksamen eller skole i LANG tid!

Folk var simpelthen så søde, jeg har aldrig fået så mange “tillykke”‘er og hilsner som jeg fik her til morges. Det føles så rart at folk virkelig går op i ens uddannelse, som man har brugt så meget energi på de sidste 3 år :). Og jeg har fået en flot vase, en sød lille figur og vigtigst af alt: EN RISKOGER!! Er i klar over hvor mange år jeg har villet have en riskoger?? MANGE. Jeg spiser nok flere ris end asiatere, og nu kan jeg lave dem mega hurtigt og nemt!!! Bedste studentergave ever.

Jeg er så glad! Og hvis der er andre nye studenter derude der læser med, så TILLYKKE! Vi gjorde det! Vi er awesome!

Kun 1 eksamen tilbage!

 I thought it over, and drew the curtain
Leave me to my cell, leave me to my cell
I hummed the Dies Irae as you played the Hallelujah
Leave me to my cell, leave me to my cell

Jeg var oppe i dansk mundtligt idag. Jeg trak en rap-tekst med jokeren hvor jeg skulle redegøre for slang og brugen af det i teksten, og dernæst skulle jeg perspektivere til Dan Turell. Det lyder virkelig syret når man tænker over det og hører det ud af sammenhæng, men jeg var åbenbart god til det, for jeg fik 12! For helvede, hvor var det nice. Mine nerver var ved at dræbe mig i morges. Jeg kunne ikke spise særlig meget til aftensmad igår, og det resulteret i, at jeg kastede op i morges. Damn.

Lidt pinligt, men jeg var faktisk så meget i tvivl om, om jeg fik 12, at jeg skrev til dansklærer her i aften for at få det bekræftet. Jeg tvivler virkelig alt for meget på mig selv.

Men 12.. Fedt!!! Mine skriftlige karakterer har jeg det efterhånden OK med – til at starte med var jeg skuffet. Engelsk 7, dansk 7, musik 10. Jeg ville virkelig gerne have haft 10 i engelsk, da det er det fag, jeg er bedst i, og som jeg totalt dominerede i folkeskolen. Men den bedste elev i klasse, som fik 12 i årskarakter, fik 4 i skriftlig engelsk, så censorerne må have lagt vægt på noget helt andet end vores engelsklærer. Det overrasker mig nu heller ikke, min engelsklærer var pænt ustruktureret..

Men fordi jeg fik 12 og kun har én eksamen tilbage, som kun er om små 4 dage (3½ faktisk (lol)) så vil jeg være glad og hører min yndlingssang fra Vampire Weekends nye album – Everlasting Arms.

Eksamen, eksamen, eksamen..

psykologi

Jeg har idag været til min første mundtlige eksamen siden 1.g – psykologi på c-niveau. Jeg trak socialpsykologi, det emne jeg allermindst ville have, mest fordi jeg havde fået at vide at mange var dumpet i det. Jeg klarede det nu ok og endte ud med et 7-tal, som jeg alligevel ikke kan lade være med at være lidt skuffet over. Jeg fik jo 10 i årskarakter og jeg vil helst gerne have 10 i alle mine eksamener, så ja, jeg er lidt trist. Men der skal bare gå lidt tid før jeg får det fint med det, 7 er jo en helt fin karakter og man kan jo ikke få det som man vil have det hver gang :)

Jeg kunne egentligt terminologien fint nok, mit problem var bare at jeg ikke selv kom med definition af de forskellige termer, jeg brugte. Det er nok derfor, jeg er skuffet over at få 7 – for jeg VED godt jeg kan det, jeg havde bare ikke forstået jeg selv skulle fortælle om det tekniske. Lærerne måtte åbenbart ikke spørge. Sådan noget synes jeg personligt er noget lort, for når de kan hører jeg godt kan det burde det da ikke betyder noget som helst hvem der kommer med det. Nå, videre i livet.

Nu mangler jeg kun dansk og AT-eksamen, som jeg begge har det bedre med, for der er jeg mere sikker på hvordan eksamen foregår. Og om 2 uger er jeg færdig!!!!!!!!!!!!!!! For HELVEDE jeg glæder mig. Jeg kan slet ikke tage det her med at skulle til eksamen, mine nerver holder ikke til det. Kvalme, rystelse, søvnproblemer, hjertebanken… ugh. Jeg vil bare SÅ gerne have ferie NU! Giv mig nu bare de skide karakterer så jeg kan komme videre i mit liv..

studenterkjole

Jeg har også endeligt fået købt en hvid studenterkjole. Yay. Jeg synes den er sød. Jeg havde meget svært ved at finde noget for jeg gider ikke alt det dér kravehalløj og alt for mange blonder.. den er simpel og hvid. Og lidt lyseblå indenunder. Jeg har kigget efter den i maaaaaange uger men var ikke helt sikker på om jeg skulle købe den, og nu gjorde jeg det altså bare. Tag den, SU.

Gud hvor skal jeg dog bare have det her grimme layout væk hurtigst muligt, det er det mest demotiverende layout nogensinde.