Nice day

srp

Hvorfor idag var en god dag:

 1. JEG HAR FÅET 10 I SRP!!! Yaaayyy
 2. Jeg fik 7-10 i en musikaflevering for første gang i lang tid, hvilket er super rart da jeg har haft meget svært ved musik faget siden midt-2.g
 3. Jeg har fødselsdag imorgen!!!
 4. Jeg var til lægen, og selvom jeg blev stukket i BEGGE arme, så besvimede jeg ikke eller kastede op!! (jeg kan virkelig ikke lide blod eller nåle)
 5. Jeg fik tidligt fri
 6. 10. I SRP. Som tæller så meget som et A-fag. Som jeg virkelig gerne ville have 10 i. JEG ER VIRKELIG GLAD.

Jeg har sikkert glemt en masse, men jeg er virkelig, virkelig træt, så jeg smutter tidligt i seng idag, og glæder mig over idag og til imorgen!

 

Klar til terminsprøver!

printah

Jeg har fået en printer (tak far)! En fin, lille, kompakt og let en fra HP som kostede små 200kr. Den er plastic fantastic og man kan helt klart finde nogle, der er flottere, men den printer fint og er virkelig nem at tage med sig, og det er perfekt når nu jeg kun skal bruge den til at printe ud til eksamener i skolen og lignende. Jeg har nemlig allerede terminsprøver på onsdag, torsdag og næste mandag i skriftligt dansk, engelsk og musik, og så er det rart ikke at skulle bøvle med USB stik eller bærer en kæmpe printer, jeg har lånt fra andre.

Ellers har jeg bare slappet af her i weekenden, og gruet over, at jeg skal i skole allerede imorgen. Men jeg har heldigvis fødselsdag onsdag, fri fredag og så holder jeg fødselsdag om søndagen for familien. Til gengæld skal jeg til lægen om tirsdagen og til tandlægen fredag. Og om onsdagen, PÅ MIN FØDSELSDAG, får vi SRP-karakterer. Jeg er så nervøs for det! Men i det mindste er hele mareridtet snart overstået.

Crystal Castles

When it’s cold outside

Hold me, don’t hold me

When I choose to rest my eyes

Coax me, don’t coax me

Jeg er egentlig ret træt af elektronisk musik på grund af alt det dubstep lort (undskyld men det synes jeg altså) som er så populært for tiden – det siger mig intet. Det var fedt nok dengang det begyndte at komme frem, for da var det noget nyt og anderledes, men nu har det taget overhånd og i mine øre er det bare en anden form for techno. Men selvom Crystal Castles er elektronisk, så er det langt mere gennemtænkt og indeholder egentlige følelser i modsætning til langt det meste mainstream elektroniske musik. Specielt den her sang elsker jeg. Og så er Alice Glass forresten enormt køn og sej.

Ikke flere ridser, tak

otterbox

Jeg elsker min HTC Rhyme rigtig meget, da den har en virkelig god størrelse, virkelig godt layout, massere af plads og den er slet ikke langsom, heller ikke efter et års brug. Men på det seneste har jeg tabt den rigtig meget, og malingen på metallet rundt om den er blevet slidt af visse steder, hvilket jeg er ret ked af. Så nu tænkte jeg det var tid til at få et cover så min telefon ikke bliver totalskadet, og efter lang søgen har jeg endeligt bestilt dette fra Otterbox :) Det inderste er silikone, som beskytter telefonen, og det yderste er lilla plastik, som giver ekstra beskyttelse. Jeg kunne ikke finde særligt mange ordentlige covers, som både beskytter men ikke kun er silikone, så det her er perfekt! Og jeg mister ikke den flotte lilla farve, som telefonen har.

Otterbox har generelt virkelig mange gode covers til mange forskellige telefoner i forskellige materialer, og jeg vil klart anbefale dem, hvis du mangler et godt cover til din smartphone eller ipad :)

Hjemme er bedst!

ebeltoft (4 of 12)
ebeltoft (1 of 12)

ebeltoft (10 of 12)

ebeltoft (2 of 12)

ebeltoft (6 of 12)

ebeltoft (12 of 12)

ebeltoft (11 of 12)

ebeltoft (9 of 12)

ebeltoft (8 of 12)

ebeltoft (7 of 12)

ebeltoft (5 of 12)

Så er jeg hjemme igen fra sommerhus i Ebeltoft! Det var hyggeligt og udsigten derfra var virkelig god. Der kommer ikke der store indlæg herfra da mine forældre og jeg egentligt ikke lavede så meget :P Jeg fik dog svømmede i den store pool 2 gange og var i spabad en enkelt gang, selvom det ikke siger mig så meget. Så fik vi gået nogle ture i Ebeltoft city, selvom det var virkelig koldt, og også i en nærliggende skov samt i Mols Bjerge. Så lidt omkring har vi været! Og om aftenen så vi film (Frankenweenie <3), og slappede af ved den store pejs, som var en dejlig varmekilde. Jeg savner allerede pejsen, det er bare det bedste at sidde der og mærke varmen i sit ansigt.

Marco var simpelthen så sød deroppe, og han fik også gået en masse ture :) Og han sov på mit værelse for første gang! Jeg fik ikke noget søvn selv, fordi jeg var så spændt over det, haha.

Ønskeseddel!

ønskeseddelføds

Jeg har snart fødselsdag! Helt præcist d. 27. februar bliver jeg 19 år. Det er lidt skræmmende, men what can you do. Prøver bare at accepterer min alder nu, og så bare forblive 10 år i hovedet. Men med fødselsdag kommer gaver (heldigvis) og af mangel på noget at skrive om tænkte jeg da, at jeg kunne indføre den obligatoriske ønskeseddel. Here it goes:

 1. CD’er! Jeg kan altid bruge cd’er. Her snakker vi Manic Street Preachers, The Cure, Talking Heads, Vampire Weekend og så ville det være fedt hvis jeg kunne skrive den nye The Strokes CD på, men den kommer først 26. marts. Øv.
 2. Bøger! Jeg har en masse bøger i forvejen, så jeg ønsker mig ikke så mange, men blandt dem er Fahrenheit 451, Brave New World og The Bell Jar. Ja ja, lidt klassikere skal man jo læse!
 3. Grafikkkort! Ikke specifikt det på billedet, men mit gamle grafikkort gik kaput for en måneds tid siden, og jeg har siden da haft et virkelig dårligt et, som ikke kan køre Sims.. og det kan jo ikke gå. Slet ikke når der konstant kommer nye udvidelsespakker.
 4. Spejl med forstørrelse og lys! Jeg er en pige, piger går med make up og jeg har ikke et ordentligt spejl, så det ville være nice med sådan et – så kan jeg smide det gamle, gratis skod spejl fra Oriflame ud, jeg har.
 5. Daggryssimulator. Yeah. Jeg stopper godt nok snart i gymnasiet, men det skulle virkelig hjælpe meget imod morgentræthed (det er et vækkeur, som gradvist bliver lysere og lysere, som solopgangen) og ja, det ville være sjovt at prøve.
 6. Penge.. fordi dem kan man altid bruge

Jeg fik skæld ud til jul fordi min ønskeseddel var for kort, så nu håber jeg folk er mere tilfredse. Der er da lidt at vælge imellem.

Off topic – jeg har fri imorgen! Yay! Tidlig vinterferie til mig. Fyn har jo af en eller anden mærkelig grund først vinterferie i uge 8, og mig om mine forældre + veninde + Marco tager i sommerhus i en uge. Med pool og spa. Ha. Tag den!!! Det er MEGET bedre en Kap Verde og Gran Canaria!!! Ej, det kunne have været nice at være nede syd på, men på den anden side så vil det være for besværligt mht. få Marco passet, så vi hygger os bare herhjemme. Det skal nok blive godt.

Jeg lever!

Det gør jeg virkelig!

Det lover jeg!

Og jeg skal nok komme tilbage til bloggen igen. Kulden, mørket og skolen har, som altid, taget lysten fra mig. Suk. Here we go again. Nå, men jeg kommer stærkt tilbage snart.

(Med dårligt humør, som altid).

(Man er jo pessimist).