One Way Trigger

The Strokes er tilbage!!! Igår aftes ud af det blå udgav de deres første single fra det (forhåbentligt) kommende album, og jeg blev vildt glad! Deres sidste album, Angles, fik ikke vildt gode anmeldelser, og selvom jeg er enig i, at det ikke er deres bedste album, så synes jeg stadigvæk der var nogle virkelig gode sange.

Den nye single her.. jeg vil ikke sige det er min yndlingssang, de nogensinde har udgivte, men jeg synes stadigvæk den er virkelig god. Falset? Hvorfor ikke!? Min eneste kritik er, at jeg savner de mange guitar harmonier, som de normalt har i deres senge – men melodien og guitar soloen i sangen opvejer for det. I like! Og jeg GLÆDER mig til at albummet kommer!

Det er KOLDT

kulde3

kulde2

kulde1

Jeg kan godt lide sne. Jeg kan godt lide vinteren generelt. Men jeg kan ikke lide kulde (paradoks?). Det har nu været frostvejr både om dagen og om natten i næsten flere uger, og jeg er godt nok ved at være træt af det. Jeg gider slet ikke gøre noget ud af mit udseende når jeg skal gå tur med Marco, så det er på med vinterstøvler, overtræksbukser, vinterjakke, vanter og grim men enormt varm pelshue – og så kan jeg da lige holde varmen.

Det er nu blevet så koldt, at søen er næsten frosset helt ind til midten. Og det er en STOR sø! Åen der flyder rundt om søen er også begyndt at fryse i de yderste dele, hvilket er sindssygt, for der er ret meget strøm i den. Og der ligger stadig massere af sne rundt omkring på trods af at det ikke har sneet i en uge nærmest. DET ER IKKE NORMALT.

Jeg kan godt lide Danmark. Jeg kan lide sne. MEN FOR HELVED, GIV MIG NOGLE PLUSGRADER!

Syg..ish

syg (1 of 1)

Jeg beklager de sidste par dages fravær fra internettet, men jeg har været træt på grund af skolen, og så har jeg også haft problemer med mit helbred. Jeg har haft kvalme lige siden nytår og jeg har hostet i et par måneder nu, som jeg har nævnt før, og jeg mente det var på tide at snakke med min læge om det, og det kom jeg så til i tirsdags. Jeg blev undersøgt for astma og andre ting, og til sidst mente min læge at jeg skulle have noget medicin mod mavesyreproblemer og så skulle jeg købe det smukke rør på billedet, som man puster i og måler lungernes kraft. Den koster over 200kr, det lille plastikrør, det er latterligt.

Anyway, desværre gik det ikke så godt da jeg skulle jeg frem lægen, jeg endte med at blive hentet inde i byen af min far da jeg havde enorm kvalme, og turen hjem i bilen endte heller ikke særlig godt. Shit happens! Men pillerne er begyndt at virke idag, jeg har ikke haft nær så slem kvalme som de andre dage, hvilket er rart. I morges skulle jeg ind og have røntgenfotograferet mine lunger, og jeg får så svar fra min læge imorgen eller mandag om der er noget at se.

Jeg er virkelig træt af ikke at være 100% som jeg plejer at være, og jeg håber virkelig det snart kan blive løst. Jeg tror ikke det er noget alvorligt, så jeg må bare vente til det er overstået..

Langesø

8372866657_3ee07a1c60_b

8373849312_e79025b310_b

8373845356_3e7032199c_b

8373848426_02eb5d3bde_b

8372774815_e1c1e29f13_b

Nu fik jeg luftet mit nye objektiv! Og jeg er virkelig, virkelig glad for det. Jeg var med mine forældre og Marco ude ved Langesø (en stor sø…), som vi gik hele vejen rundt, og dér fik jeg snappet et par billeder. De er ikke vildt fantastiske, da det jo mest bare var vand og træer, men det var alligevel rart at komme ud og bruge kameraet. Jeg har desuden fået et nyt redigeringsprogram, Lightroom, som er meget anderledes Photoshop, og derfor ser billederne meget forskelligt ud mht. til redigering. Jeg skal lige finde ud af hvordan det hele fungere :)

Ny sigma!

laro

Jeg har fået mit nye objektiv!! Min Sigma 17-50mm f/2.8, og nøj hvor er jeg allerede glad for den! Autofokus er total stille og hurtig pga. HSM motoren, OS (billedstabilisering) virker ekstremt godt og så er den skarp som Gordon Ramseys knive. Det er virkelig godt at bruge indendøres, da det er meget lysstærkt i forhold til mit kit-objektiv, som har svært ved at fungere selv i dagslys. I’m in love!! Jeg har dog ikke kunnet bruge den udenfor endnu, da det har sneet hele dagen :(. Sne er dejligt, men jeg havde sådan glædet mig til at komme hjem fra skole og bruge det.

Back to school

Jeg har forsømt bloggen lidt her de sidste par dage, mest fordi jeg ikke har haft noget billede at akkompagnere teksten med. Desuden er jeg også startet i skole, og jeg har haft ret meget kvalme pt (måske er jeg den nye Jomfru Maria? Who knows? I så fald håber jeg den 2. Messias er en pige, der er for mange mænd i kristendommen). Jeg ved ikke hvorfor, men sådan er det. Jeg hoster også stadigvæk, hvilket jeg snart har gjort i 3 måneder, og jeg overvejer kraftigt snart at tage til lægen :/.

Jeg er som sagt startet i skolen igen, og oh my god hvor har jeg ikke savnet det. Jeg glæder mig virkelig meget til at blive færdig til sommer, og jeg håber virkelig inderligt at jeg kan få ét eller andet form for arbejde i mit sabbatår. Jeg vil virkelig gerne lave noget andet end lektier, afleveringer og række hånden for blot at læse et svar højt fra en bog. Jeg tror aldrig jeg har været så skole træt før.

Jeg ved heller ikke rigtigt, hvad jeg skal blogge om for tiden – jeg synes det er kedeligt bare at skrive “hej det her har jeg lavet i dag”, men på den anden side har jeg heller ingen inspiration til, hvad jeg ellers kunne skrive om. Jeg kan dog se, at andre bloggere også er i samme situation, så det er da altid noget :).

Nå, men det her indlæg var en egentlig bare skrevet for at sige, at jeg stadig gerne vil være aktiv i bloggen, men blot mangler lidt inspiration. See you soon!

Jo Totes kameratasker

jototes

Jeg har fødselsdag her den 27. februar, som ikke er om vildt lang tid, og i forbindelse med min ønskeliste kiggede jeg online efter kameratasker. Jeg har aldrig haft en rigtig kamera taske, og det har altid været et helvede når jeg skulle på ferie med objektiver og plads, så jeg tænkte, at jeg måske kunne ønske mig én. På næsten alle danske fotosider blev jeg dog skuffet – de er alle praktiske og, ja, meget mandelige, hvis i forstår? Det kan jeg selvfølgelig sagtens leve med, men da jeg faldt over Jo Totes kameratasker, så døde jeg lidt indeni. De er SÅ FLOTTE. Man tænker slet ikke, at de er lavet til kameraer, og så er de stadigvæk enormt praktiske. Desværre er de også ret dyre (700-1000kr uden fragt til Danmark), så det må nok blive en anden gang om noget tid. Jeg må nøjes med at drømme om at eje en Georgia eller Betsy indtil videre..

Nytårsaften og nye ting til mig!

Der har været lidt stille på bloggen her i det nye år, det beklager jeg :). Min nytårsaften var hyggelig og foreløb som den skulle, lige indtil mig og min veninde skulle hjem fra hende, der holdte festen. Vi skulle gå et par kilometer op til bussen, og selvom vi gik lynhurtigt, så kørte bussen lige idet vi når løbende op til den :(. Derefter var alternativet så enten at vente på den næste bus, som ville komme efter 1½ time (i regnvejr), finde en taxa eller bare starte på at gå hele vejen til Munkebo

Vi fik heldigvis fat i en taxa, og selvom vi skulle betale 200kr, så var det langt bedre end at gå hjem midt om natten i regnevejret. Næste dag gik fint nok, indtil om aftenen hvor jeg på mystisk vis pludselig fik enormt meget kvalme og ondt i maven. Torsdag havde jeg hovedpine og fik ud-af-kroppen oplevelser flere gange. Irriterende. Tror jeg var blevet lidt dehydreret!

kjolenicehair3

kjolenicehair2

Nå, men nu til idag! Jeg fik endeligt fat i de ting, jeg havde bestilt fra nicehair.dk, efter at prøve 3. gang i døgnposten (den var i stykker begge 2 forrige gange!), og jeg har virkelig længest efter alle 3 ting. Shampooen er sulfatfri, hvilket betyder at min hår vil forblive rødt i meget længere tid når jeg har farvet det, hvilket jeg glæder mig til at afprøve! :3 Rødt hår falmer som bekendt meget hurtigt.

Derefter tog jeg i centeret og fandt den søøødeste kjole i H&M med blomster-print og knapper og krave. Jeg skulle bare have den. Jeg har det virkelig mærkeligt med kjoler – det er sjældent jeg kan lide dem, men når jeg så også kan lide dem, så SKAL jeg også bare have dem. Og typisk køber jeg altid nogle lidt for fine kjoler, som ikke kan bruges til hverdag, men det kan den her bestemt, specielt til sommer, og jeg glæder mig til at snurre rundt i den 20 grader udenfor! :)