Ønskeseddel!

Jeg får ikke så mange gaver i år da jeg bliver 18 år og krisen har sat sine spor lidt i min familie, men lidt får jeg jo, og så er en ønskeseddel obligatorisk :). Men for at være sikker på, at jeg får de ting, jeg helst vil have, så ønsker jeg mig kun 3 ting:

  1. Slidstærk, lydisolerende in-ear headset
  2. Sort Blu-ray afspiller (så kan jeg endelig se film på mit fjernsyn! YES)
  3. Penge

Og så giver jeg mig selv en “lille” julegave på fredag, hvor jeg bestiller et nyt objektiv: Tamron 17-50mm f/2.8 VC! Jeg glæder mig VILDT meget til jeg får det, og jeg har kigget overalt på nettet for at finde det billigste sted, og det er nu endeligt lykkedes. Jeg er så uendeligt træt af kit-objektivet, og jeg håber virkelig det nye kan leve op til mine forventninger :)

Endeligt nyt design

Jeg har endeligt fået et ordentligt layout på siden – det ser professionelt ud, og det fungerer fint, så jeg er glad :) Og så er det nemt lige at skifte header-billedet ud. Det er lang tid siden, jeg har haft sådan et, men jeg fandt et gammelt billede med sne og tjørnebær for at få lidt julestemning ind. Udenfor ser det dog stadig meget u-julet ud, men der skulle komme lidt sne i weekenden, og jeg glæder mig virkelig til at se Marcos reaktion! Han blev jo født i april og har derfor aldrig set sne før.

Billederne ovenfor er fra idag, hvor det var meget tåget og jeg følte næsten som om jeg gik på settet til en Tim Burton film – der var mussestille og krager sad oppe i de nøgne træer og kiggede ned på mig. Stemningen blev så lidt ødelagt af en lille, hyper hyrdehund på 13 kg…

Ellers var idag en fin nok dag, selvom jeg stadig er en smule småsyg og enormt træt. Jeg formåede at få 4-7 i en dansk stil, hvilket er helt fint med mig, for der var enormt mange dumme fejl, og så længe jeg kan få 7 til eksamen så går det nok :)

Små ændringer..

Jeg har endeligt fået sat et billede ind i toppen af siden, og selvom jeg synes det er tudegrimt så er det i hvert fald bedre end ingenting. Jeg regner dog med at skifte det ud hurtigst muligt med noget julet, og så vil jeg også prøve at finde et andet design, for der er alt for mange fejl med det her. Bare lige til en orientering, hvis ting pludseligt ser lidt mærkeligt ud :) WordPress er rart at skrive i, men det er enormt svært at få til at se pænt ud.

Jeg kunne skrive hvad jeg har lavet siden sidst, men ærlig talt så er det ikke sket meget. Jeg har fået læst 1984 færdig og så har jeg været ude hos min bror for at fejrer hans kærste.. og det er nærmest dét. Super spændende ;)

Der er begyndt at flyde en lille jule-challenge rundt, og jeg overvejer kraftigt at tage den, bare så jeg får sørget for at få blogget – men først og fremmest skal siden altså lige se ordentlig ud.

SRP problemformulering

IMG_5781

IMG_5783

Jeg har idag fået min problemformulering til min SRP opgave, som skal afleveres 21. december. Jeg er meget tilfreds, den passer perfekt med det, som jeg snakkede med mine vejledere om. Jeg skal altså skrive om David Bowie i fagene engelsk og musik, hvor jeg skal anaylsere 3 af hans sange (som er meget forskellige), og igennem hele opgaven ligges der meget vægt på de forskellige genre, han bruger.

Jeg vil ikke sige, jeg glæder mig til at gå igang, men det er rart at have den endelige problemformulering – nu skal der bare skrives og analyseres, og så må man håbe, at censoren synes, man klarer det godt.

Sne!

sne3

sne2

sne1

sne4

Jeg ved godt, det teknisk stadig er efterår, og at det derfor er lidt voldsomt allerede at snakke om sne, men jeg glæder mig virkelig! Jeg vil ikke have en kæmpe bunke sne lige nu og her, det er et helvede at skulle cykle til skole i, men derfor vil jeg stadig gerne have en masse sne i år. Gerne så det bliver en hvid jul! Jeg elsker at sidde indenfor og kigge på snestorme, at rende rundt i mellem dalene snefnug, hvordan det isolere totalt for lyden så der bare er bumstille udenfor.. det er gør vinteren så meget mere overkommelig. Alt er pludseligt lyst og smukt udenfor, ikke gråt og dødt.

De fleste husker måske vinteren i 2009, hvor det natten til d. 17. december bare gik helt amok med en kæmpe snestorm. Jeg glemmer det i hvert fald aldrig. Jeg kom for sent i skole efter at have kæmpet mig derop med min veninde på cykel, og da vi kommer derop er der kaos – læreren kunne hellere ikke komme frem pga. sneen. Vi fik så alle 9. klasser lov til at gå hjem efter ca. 1 time, og min veninde og jeg trak så cyklerne hjem igennem det sindssyge snevejr. Det var vildt hyggeligt. Da jeg kom hjem gik jeg så en tur ved 11-tiden, hvor jeg var helt alene fordi alle var på arbejde. Alt sneen var urørt og enormt dyb, og  det var så flot og stille.. det er også den dag, disse billeder er fra.

Jeg hader virkelig den måde vejret er på nu, hvor det bare blæser, regner og er koldt, hvor alle bladene er faldt af træerne og der bare er så øde i naturen. Så please lad det blive en hvid jul i år!

Not a pleasant day..

Således ser min computer ud når den vælger at spasse ud – hvilket den har gjort flere gange inden for de sidste par dage. Lyserøde streger over hele skærmen, som desuden er frosset, og så skal jeg genstarte, hvorefter min skærmstørrelse er 800×600. Det er ét eller andet med grafikkortet, og det er virkelig irriterende, for det popper op på totalt tilfældige tidspunkter. Sigh.. hvorfor skal der altid være ét eller andet galt med elektronik?

Noget andet irriterende var tidligere i dag da Emil Thorup ude på min skole og holde foredrag. Hold da kæft, en irriterende type. “Ej så var jeg lige vært i Melodi Grandprix  og havde tøj for tusindvis af kroner på, men det var egentligt ret ligegyldigt.” Ugh. Et helt slideshow med billeder udelukkende af ham, og selvom han camoufleret det som et foredrag om uddannelse og at danne sig selv, så var det egentligt bare en lang fremlæggelse om hans liv. Han har ikke taget nogen uddannelse, opfordrede alle til at tage sabbatår (ja, sabbatår er godt, og det var sikkert fedt dengang der ikke var krise, men et sabbatår nu er næsten bare et arbejdsløst år medmindre du er super heldig), sagde næsten lige ud at han udelukkende er kendt fordi han slikker røv på andre kendte mennesker (heriblandt Casper Christensen) og opførte sig generelt bare som en medieluder.

Jeg kan ikke TAGE sådan nogle typer. Selvglade, selvcentrerede mennesker, som hopper med på moden og fedter sig ind hvor de kan, udelukkende for at vedblive relevante. Gå nu væk, for fanden.

Nå, men nu er det så aften, og jeg skal skrive dansk og engelsk stil men jeg er så sindssygt træt, at jeg ikke magter det. Jeg overvejer næsten bare at gå i seng nu, for jeg kan virkelig ikke bare tænke skole-agtigt lige nu.. så må jeg bare skrive hvad jeg kan i morgen.

Dagens højdepunkt var dog at jeg fik 10 i en psykologi test – hvilket var rart. Helt en skod dag har det dog ikke været.

Dagens sang: Strange Love – Karen O

When there’s beauty on the inside,

The outside there’s nothing to change

Lightening’s not frightening when you are with me

Oh cause love is not always what you think it’ll be

Jeg er stadig ked af, at jeg skal vente endnu 2 måneder med at se Frankenweenie.. Men i det mindste kan jeg altid høre soundtracket. Og den her søde sang minder mig altid om Marco, så jeg bliver altid så glad af at høre den. Plus, Karen O synger, og hende kan vi godt lide.

Sims!

Screenshot-222

Screenshot-224

Screenshot-227

Screenshot-230

Screenshot-232

Screenshot-233

Screenshot-234

Min søndag er gået næsten udelukkende med at spille den nye Sims 3 udvidelsespakke, Årstider :) Jeg synes vejret er virkelig godt lavet, og jeg var virkelig bange for, at min computer ville blive virkelig langsom af f.eks. snevejr og regnvejr, men det gør den overhovedet ikke! Spillet er lige så hurtigt som det plejer, bare 100 gange flottere.. Det er rigtig flot at se træerne blive røde og miste bladende og efteråret, for at blive dækket af sne om vinteren og derefter blomster op igen om foråret.

Man kan også bade i havet nu, skøjte på søer, tage til forskellige festivaler i løbet af året og date over nettet (hvorfor det har noget med vejr at gøre, ved jeg ikke). Og der er nye møbler og en masse andre nye, sjove ting, så jeg kan varmt anbefale dette nye spil :)

Man er vel barn?

I dag har jeg købt min julekalender for i år. Den fra kinder, som jeg har haft siden jeg var 12 eller sådan noget. Hvem kan modstå en måned fuld af chokolade, og specielt fra kinder?? Den kostede dog 118kr. Jeg har brugt 118kr på en fucking julekalender. De andre kalender var bare ikke lige så gode.. Og det er jul, så det må jeg godt!! Faktisk er der kun 2 uger til 1. december, hvilket jeg glæder mig inderligt til. Julepynt og julemusik og gran og lys og hygge.. yay!

Hvad har jeg ellers brugt min dag på idag? 4 timers musik i skolen bestående af teori og korsang, hvilket ikke var specielt tiltalende, og slet ikke når man er hæs og halvsyg som mig. Her til aften har jeg spillet det nye sims, og jeg ELSKER DET. Det hedder “Årstider”, dvs. der er nu vejr, og det er virkelig awesome.

Syg og suffusion

I dag blev jeg hjemme fra skole efter at have debateret med mig selv i en halv time efter jeg stod op, om det nu var en god idé. Jeg har fået sovet meget, men jeg har stadig meget snot i hovedet (lækkert) og jeg føler mig generelt ikke helt 100%. Dog tager jeg i skole imorgen, da idræt er blevet aflyst, og vi skal “kun” have 4 timers musik. Jeg sætter gåseøjne om kun fordi vi skal øve en kor-version af Coldplays Viva La Vida med de andre musikklasser til julekoncerten, og jeg magter det virkelig ikke. Jeg magter ikke at skal optræde til en julekoncert lige op til SRP, og jeg magter slet ikke at det er Coldplay. Jeg kan virkelig ikke lide dem (no offence til dem der kan!).

Jeg prøvede at se Nightmare Before Christmas, men jeg kunne ikke koncentere mig om det fordi jeg følte mig så træt, og så skuffede det mig også, hvor meget jeg har glemt af teksterne fra den.. øv. Jeg plejede at kunne synge alle sangene, og nu kunne jeg kun små dele af dem. Desuden var det også belastende at jeg skulle se den på min computerskærm, og ikke mit tv, fordi jeg ikke har en dvd afspiller. Må få se den igen snart!

Ellers så har jeg fået nyt tema (igen) på bloggen. Det jeg havde før var bare for voldsomt, og visse ting begyndte at irriterer mig. Jeg fandt så ét der hed “Suffusion” og hold da kæft, jeg er imponeret. Man kan indstille ALT. Seriøst, alt. Farven på datoen ved indlæggene, hvor alt skal være, hvordan det skal se ud, hvilken størrelse, og ja.. generelt bare alt. Det er sindssygt.