1 stks hue til mig

Det kan godt være, gymnasiet er gratis, men det er sgu ikke helt billigt at blive student! Jeg har nu fået bestilt min flotte studenterhue, og det hele kom op på 700kr. Huen i sig selv koster, som det kan ses, 400kr, hvilket ikke er  slemt, men jeg ville gerne have mit navn broderet, så man ikke forveksler sin hue med en andens. Oven i det ville jeg også gerne have den blå bog, som kostede hele 200kr, og ja, så løber det hele op til sidst. Men jeg synes min hue ser rigtig fin ud, og jeg synes g-nøglen er virkelig sød.

Det er en hel videnskab at skal bestille hue – man kan vælge alverdens forskellige broderinger, ekstra dit, og ekstra dat, og det meste af det er totalt overflødigt i min mening. Der var en såkaldt “luksuspakke” til 750kr, hvor man fik champagne, glas, cigar, kuglepen og en æske oveni hue og blå bog – hvorfor?? Da min mor blev student fik hun sgu bare målt hovedet og så blev der lavet en hue efter det til hende. Man har da ikke brug for alt muligt andet bras til at gøre dagen speciel. Det er den jo i forvejen. Men folk er vel forskellige :)

Dagens sang: Talking Heads – This Must Be the Place

 And you’re standing here beside me
I love the passing of time
Never for money
Always for love
Cover up, say goodnight, say goodnight

Hyggeligt, stille og roligt 80’er new wave.. og som fan af The Cure kan jeg ikke lade være med at holde af det. Den søde lille synth, som danser for sig selv, og den funky rytme.. yess. Det gør den danske stil lidt mere overkommelig. Men kun lidt.

Hård start på ugen

IMG_5586

IMG_5587

Det eneste jeg magter lige nu er at ligge i min seng og læse, og bare prøve at gøre alt hvad jeg kan for IKKE at blive syg. I dag skulle vi i NG stå ude i det sindssyge regnvejr og kulde og måle et fucking hul i jorden til en rapport i 1½ time. Jeg kunne slet ikke bevæge mine tæer til sidst, og jeg kunne kun mærke en skarp smerte på mine fødder og hænder. Jeg fik lige pludselig også kvalme og blev svimmel, så jeg måtte stå med hoved nedad i et par sekunder. Jeg tror,  det var fordi alt blodet var røget ned til mine fødder, og min krop kunne bare ikke klare kulden mere. Heldigvis gik vi ind kort efter.

Jeg håber bare virkelig ikke, jeg bliver syg. Faktisk burde jeg gå i gang med min dansk stil, som er til torsdag, men jeg kan bare slet ikke magte det lige nu. Så jeg vil smutte hen under dynen og læse lidt i 1984, og håbe at min mors suppe, som vi fik til aftensmad, kan hjælpe på den dumme kulde, jeg var ude i.

Mit hår er rødt igen!

FINALLY! Jeg har ikke haft rødt hår i flere måneder, og egentligt var planen, at jeg skulle have mit hår mørkebrunt (overhovedet ikke fordi Winona Ryder har det, nej nej) men da jeg fik det farvet brunt holdt det nærmest kun i 2 uger, og det gider jeg ikke til igen. Så det er rødt igen, med den samme hårfarve jeg har brugt 100 gange før (Schwarzkopf Live Color XXL i hypnotic red) og jeg er glad. Jeg har savnet det. Som det måske kan ses var mine udgroninger også pænt lange og grimme. Ikke de flotteste billeder i verdenen, men fuck det.

Nu må jeg vidst hellere få gjort min engelsk stil færdig, og gå tilbage til at grue over imorgen, hvor vi skal ud og måle et fucking hul i jorden i NG i en gruppe med nogen jeg overhovedet ikke kender, men som alle er gode venner. Elsker at være det 3. hjul…

Hvorfor teenagepiger ikke skal have dankort

Torsdag aften kom jeg til at gå ind på H&M.com og jeg så billedet af den her kjole, og jeg var SOLGT. Hvis jeg ikke havdet styret mig, havde jeg købt den på stedet. Om fredagen var jeg så i centeret med mine forældre, og jeg prøvede den. Den sad PERFEKT, og den var lige så flot i virkeligheden som på nettet. Jeg var  tæt på at købe den, men jeg ved godt, at jeg har et par kjoler i forvejen, og jeg bruger dem ikke særlig tit. Men nu er det lørdag aften og jeg har lige modtaget kviteringen fra H&M på mail. Jeg har købt den, og den kommer i næste uge, og jeg glæder mig. Den er SØD, OKAY?? Jeg må godt!!!

Til mit forsvar kostede den kun 150kr, og selvom jeg køber den over nettet behøver jeg ikke betale porto på grund af dejlige www.rabatkoder.com. Seriøst, hvis I også elsker at købe ting på nettet, så check endeligt rundt omkring efter rabatkoder! Man kan nemt sparer 50-100 kr på en ordrer.

Desuden er den ikke sådan vildt fin, så man kan godt bruge den til fødselsdage og den slags uden at føle sig overdressed, men stadig at man ikke er helt almindelig.

En helt anden ting – jeg har nu fået sat en baggrund ind på siden her. Det er stadig meget sort/hvidt men jeg kunne ikke finde på et ordentligt billede at sætte ind i toppen. Jeg synes nu stadig det ser fint ud – og det kan jo være jeg finder på noget senere.

Colloseum

e

IMG_3968

Jeg har helt glemt at fortælle om Colloseum, en af Roms største attraktioner! Colloseum er virkelig stor og blev bygget for 2000 år siden, og som de fleste ved blev den brugt til gladiatorkampe og den slags. Udefra ser den ret forfalden ud, da det meste af facaden er gået i stykker igennem tiderne, men der er stadig en lille del af den tilbage, som ser flot ud. Når man kommer ind er der dog også mere ruin end stadion over stedet, og det eneste man må er at gå på 2 forskellige etager. Det er lidt antiklimaks, da jeg havde håbet man kunne komme ned i fangekælderen og komme længere op end 1 etage. Men det er nu stadig virkelig imponerende at en bygning har holdt i så mange år. Jeg vil dog sige at man ikke skal de helt store forventninger om bygningen, for det er virkelig ikke andet end en ruin.

2 måneder til jul!

Jeg elsker jul. Og jeg ligger ikke skjul på det. Og idag er der kun 2 måneder tilbage, hvilket betyder at det så småt begynder at blive socialt acceptabelt at glæde sig. Så det gør jeg! Jeg glæder mig til pebbernøder, stearinlys, gran, julepynt overalt, SNE (forhåbentligt), julekalendere og JULEMUSIK. Bare at tænke på det gør mig glad. Det er min absolute yndlingstid på året. Vi holder altid jul hjemme, og selvom familien ikke er så stor, så har det altid været vildt hyggeligt. Der kommer nok ikke så mange julegaver under træet i år, og selvom det er lidt træls når man for en gangs skyld ønsker sig en masse ting, så er det jo egentligt slet ikke det, det handler om! Juletræ, julelys, julemad, julehygge.. that’s what’s it all about!

I år kommer der så også bare en dum SRP opgave på 15-20 sider lige op til juleferien.. men det skal IKKE ødelægge mit julehumør.

Bring out the nisser!!

Det endelige bevis

Jeg skal i denne uge have bestilt min studenterhue samt blå bog, som jeg skal have på mit hoved når jeg bliver student i juni 2013. Det lyder som om, der er lang tid til, men jeg ved bare tiden går pisse hurtigt, og pludseligt står man dér med den på i en lastbil med sine klassekammerater.

De fleste jubler og bliver vildt glade når de tænker på deres hue, og jeg vil selvfølgelig også gerne have min, og jeg vil gerne være student.. men jeg bliver mere skræmt når jeg tænker på det bagefter. Siden jeg startede i vuggestue har jeg altid haft én eller anden institution eller skole jeg skulle være i et par timer om dagen i 200 dage om året. Jeg har været vant til at gå i skole, jeg ved hvordan det fungere, og det har været min hverdag lige så længe jeg kan huske. Jeg haft haft noget at stå op til hverdag, jeg har mødt mennesker og brugt mit hoved. Der har været et fast skema, en normal struktur.

Næste år har jeg tænkt mig skal være sabbatår. Og det er dét, der skræmmer jeg. Jeg skal finde en måde at tjene penge på, som ikke er SU, og jeg har nu ikke længere nogen struktureret hverdag – slet ikke hvis jeg ikke finder et form for job. Og det er sindssygt svært at finde jobs for tiden. Jeg er seriøst bange for, at jeg i et år bare kommer til at gå hjemme og lave ingenting. Det vil jeg VIRKELIG ikke. Og det vil mine forældre heller ikke (yay, endnu mere press..). Jeg vil gerne have et arbejde, prøve noget andet end skole, og vigtigst af alt vil jeg gerne tjene penge så jeg kan komme ud på én eller anden form for rejse. Jeg vil vildt gerne til England i et par uger. Jeg ved bare overhovedet ikke hvordan det skal lade sig gøre.

Og selvom det ikke var stressende nok at skulle planlægge sit sabbatår, så skal jeg jo også finde ud af, hvad jeg vil bagefter. Der er jeg endnu mere blank. Alt, som jeg kunne tænke mig at læse på universitetet, kræver enten et alt for højt gennemsnit, eller også er der næsten ikke nogen karrieremuligheder.

Måske er jeg bare paranoid, og måske skulle jeg bare tage det hele som det kommer – men jeg ved bare at lige pludselig står jeg i det, og så vil jeg gerne være forberedt.

Alt dette popper op i mit hoved når folk spørger, om jeg glæder mig til at blive student. Ja, jeg glæder mig til at få et bevis for, at jeg har klaret mig igennem en uddannelse – nej, jeg er ikke glad for noget af det, som kommer bagefter.

Nyt layout!

Ja, igen et lille billedløst indlæg fra min, men jeg ville lige fortælle jeg har fået et nyt layout sat op, og jeg er meget mere glad for det end det gamle. Det hedder Balaskan og det gode ved det er, at det tilpasser sig størrelsen på ens skærm, så alle burde kunne se det optimalt. Desuden er det på dansk, hvilket også ser meget bedre ud, og selvfølgelig er mere brugervenligt.

Jeg vil prøve at finde ud af, om jeg kan lave et header billede her en af dagene så siden ikke ser totalt sort og hvid ud.

Slut på efterårsferien

Ja, efterårsferien sluttede jo så igår, og jeg har egentligt ikke noget at klage over, for jeg har fri både onsdag, torsdag og fredag i den her uge også. Det er meningen at man skal i praktik hos uddannelser i de 3 dage, men jeg fik mig aldrig tilmeldt, og jeg vidste heller ikke hvad jeg ville vælge. Måske er jeg gået glip af en god mulighed, jeg ved det ikke.. Og jeg kan ikke rigtigt gøre noget ved det nu alligevel.

Min efterårsferie gik med total afslapning. Jeg har seriøst intet lavet. Ingen afleveringer, lektier, intet produktivt. Jeg har dog fået spillet en masse guitar, men til gengæld har jeg ikke fået øvet klaver særlig meget. Ellers har jeg passet Marco i den sidste weekend med min bror fordi mine forældre tog på weekendtur. Vi har gået tur og jeg har lært ham et par nye tricks, men ellers er der virkelig ikke sket noget. Jeg har det dog helt fint med, at jeg bare har slappet af.. det er jo altid rart.

I efterårsferien skete der desværre også det tragiske, at én fra mit gymnasie døde. I dag skulle alle elever møde kl. 8 ude på gymnasiet, hvor der var mindehøjtidlighed for ham, som druknede i Odense havn for lidt over en uge siden. Selvom jeg ikke kendte ham, og egentligt ikke er ked af det, var det stadig mærkeligt. Jeg kunne se, der var nogen, som sad og græd, og så kommer det virkelig tæt på én. Men han blev begravet i lørdags, og vi har nu også på gymnasiet sagt farvel, så nu får hans familie og venner forhåbentligt mere ro fra mediernes side.