Eksamen, eksamen, eksamen..

psykologi

Jeg har idag været til min første mundtlige eksamen siden 1.g – psykologi på c-niveau. Jeg trak socialpsykologi, det emne jeg allermindst ville have, mest fordi jeg havde fået at vide at mange var dumpet i det. Jeg klarede det nu ok og endte ud med et 7-tal, som jeg alligevel ikke kan lade være med at være lidt skuffet over. Jeg fik jo 10 i årskarakter og jeg vil helst gerne have 10 i alle mine eksamener, så ja, jeg er lidt trist. Men der skal bare gå lidt tid før jeg får det fint med det, 7 er jo en helt fin karakter og man kan jo ikke få det som man vil have det hver gang :)

Jeg kunne egentligt terminologien fint nok, mit problem var bare at jeg ikke selv kom med definition af de forskellige termer, jeg brugte. Det er nok derfor, jeg er skuffet over at få 7 – for jeg VED godt jeg kan det, jeg havde bare ikke forstået jeg selv skulle fortælle om det tekniske. Lærerne måtte åbenbart ikke spørge. Sådan noget synes jeg personligt er noget lort, for når de kan hører jeg godt kan det burde det da ikke betyder noget som helst hvem der kommer med det. Nå, videre i livet.

Nu mangler jeg kun dansk og AT-eksamen, som jeg begge har det bedre med, for der er jeg mere sikker på hvordan eksamen foregår. Og om 2 uger er jeg færdig!!!!!!!!!!!!!!! For HELVEDE jeg glæder mig. Jeg kan slet ikke tage det her med at skulle til eksamen, mine nerver holder ikke til det. Kvalme, rystelse, søvnproblemer, hjertebanken… ugh. Jeg vil bare SÅ gerne have ferie NU! Giv mig nu bare de skide karakterer så jeg kan komme videre i mit liv..

studenterkjole

Jeg har også endeligt fået købt en hvid studenterkjole. Yay. Jeg synes den er sød. Jeg havde meget svært ved at finde noget for jeg gider ikke alt det dér kravehalløj og alt for mange blonder.. den er simpel og hvid. Og lidt lyseblå indenunder. Jeg har kigget efter den i maaaaaange uger men var ikke helt sikker på om jeg skulle købe den, og nu gjorde jeg det altså bare. Tag den, SU.

Gud hvor skal jeg dog bare have det her grimme layout væk hurtigst muligt, det er det mest demotiverende layout nogensinde.

Gallakjole fundet!

gallakjoleJeg har langt om længe fundet mig en gallakjole! Wuhuu! Det er denne model fra H&M, og jeg er super glad for, at jeg fandt den. Den koster kun 400kr, sindssygt billigt for sådan en kjole, og så er den dejlig simpel. Jeg går virkelig ikke særlig meget op i galla, og jeg havde virkelig svært ved at finde en kjole, som ikke var alt for dyr, og som ikke var stropløs. Næsten alle fancy kjoler idag er stropløse, og det kan jeg altså bare ikke gå med.. Så det blev denne græsk gudinde agtige kjole, som dog ser lidt mere lyserød ud i virkeligheden. Det gode er, at den sagtens også kan bruges igen til brylluper eller andre fine fester, fordi den er så simpel :). At der så nok er 500 andre piger med denne samme kjole som mig den dag gør mig intet, jeg synes, jeg ser fin ud og pengene er bestemt godt givet ud. Så hvis du ligesom mig stadig mangler en gallakjole, og ikke har de store krav, så vil jeg klart anbefale denne model :). Nu mangler jeg bare nogle sko.. fuck

Jeg er så heldig at have fri næsten hele den her uge, så jeg har bare ligget og slappet af max ude på terrasen og nydt solen. Desværre blev lille Marco-manden syg her i mandags med opkast og tynd mave, så min far og jeg har skulle holde lidt øje med ham. Stakkels fyr :(

EDIT: Jeg fandt så ud af, at der var et hul i bagsiden af den.. Ikke noget stort hul, men det kunne det jo sagtens blive. Jeg tog så over for at få den byttet, men den var ikke tilbage i min størrelse, så jeg fik pengene tilbage og har bestilt den i nettet, hvor leveringstiden først er sidst i maj :( Øv øv ØV. Jeg var lige så glad for, at jeg endelig havde købt én.. men forhåbenlig passer den næste lige så godt og har ingen fejl. Krydser fingre!!

Ikke flere ridser, tak

otterbox

Jeg elsker min HTC Rhyme rigtig meget, da den har en virkelig god størrelse, virkelig godt layout, massere af plads og den er slet ikke langsom, heller ikke efter et års brug. Men på det seneste har jeg tabt den rigtig meget, og malingen på metallet rundt om den er blevet slidt af visse steder, hvilket jeg er ret ked af. Så nu tænkte jeg det var tid til at få et cover så min telefon ikke bliver totalskadet, og efter lang søgen har jeg endeligt bestilt dette fra Otterbox :) Det inderste er silikone, som beskytter telefonen, og det yderste er lilla plastik, som giver ekstra beskyttelse. Jeg kunne ikke finde særligt mange ordentlige covers, som både beskytter men ikke kun er silikone, så det her er perfekt! Og jeg mister ikke den flotte lilla farve, som telefonen har.

Otterbox har generelt virkelig mange gode covers til mange forskellige telefoner i forskellige materialer, og jeg vil klart anbefale dem, hvis du mangler et godt cover til din smartphone eller ipad :)

Ny sigma!

laro

Jeg har fået mit nye objektiv!! Min Sigma 17-50mm f/2.8, og nøj hvor er jeg allerede glad for den! Autofokus er total stille og hurtig pga. HSM motoren, OS (billedstabilisering) virker ekstremt godt og så er den skarp som Gordon Ramseys knive. Det er virkelig godt at bruge indendøres, da det er meget lysstærkt i forhold til mit kit-objektiv, som har svært ved at fungere selv i dagslys. I’m in love!! Jeg har dog ikke kunnet bruge den udenfor endnu, da det har sneet hele dagen :(. Sne er dejligt, men jeg havde sådan glædet mig til at komme hjem fra skole og bruge det.

Jo Totes kameratasker

jototes

Jeg har fødselsdag her den 27. februar, som ikke er om vildt lang tid, og i forbindelse med min ønskeliste kiggede jeg online efter kameratasker. Jeg har aldrig haft en rigtig kamera taske, og det har altid været et helvede når jeg skulle på ferie med objektiver og plads, så jeg tænkte, at jeg måske kunne ønske mig én. På næsten alle danske fotosider blev jeg dog skuffet – de er alle praktiske og, ja, meget mandelige, hvis i forstår? Det kan jeg selvfølgelig sagtens leve med, men da jeg faldt over Jo Totes kameratasker, så døde jeg lidt indeni. De er SÅ FLOTTE. Man tænker slet ikke, at de er lavet til kameraer, og så er de stadigvæk enormt praktiske. Desværre er de også ret dyre (700-1000kr uden fragt til Danmark), så det må nok blive en anden gang om noget tid. Jeg må nøjes med at drømme om at eje en Georgia eller Betsy indtil videre..

Nytårsaften og nye ting til mig!

Der har været lidt stille på bloggen her i det nye år, det beklager jeg :). Min nytårsaften var hyggelig og foreløb som den skulle, lige indtil mig og min veninde skulle hjem fra hende, der holdte festen. Vi skulle gå et par kilometer op til bussen, og selvom vi gik lynhurtigt, så kørte bussen lige idet vi når løbende op til den :(. Derefter var alternativet så enten at vente på den næste bus, som ville komme efter 1½ time (i regnvejr), finde en taxa eller bare starte på at gå hele vejen til Munkebo

Vi fik heldigvis fat i en taxa, og selvom vi skulle betale 200kr, så var det langt bedre end at gå hjem midt om natten i regnevejret. Næste dag gik fint nok, indtil om aftenen hvor jeg på mystisk vis pludselig fik enormt meget kvalme og ondt i maven. Torsdag havde jeg hovedpine og fik ud-af-kroppen oplevelser flere gange. Irriterende. Tror jeg var blevet lidt dehydreret!

kjolenicehair3

kjolenicehair2

Nå, men nu til idag! Jeg fik endeligt fat i de ting, jeg havde bestilt fra nicehair.dk, efter at prøve 3. gang i døgnposten (den var i stykker begge 2 forrige gange!), og jeg har virkelig længest efter alle 3 ting. Shampooen er sulfatfri, hvilket betyder at min hår vil forblive rødt i meget længere tid når jeg har farvet det, hvilket jeg glæder mig til at afprøve! :3 Rødt hår falmer som bekendt meget hurtigt.

Derefter tog jeg i centeret og fandt den søøødeste kjole i H&M med blomster-print og knapper og krave. Jeg skulle bare have den. Jeg har det virkelig mærkeligt med kjoler – det er sjældent jeg kan lide dem, men når jeg så også kan lide dem, så SKAL jeg også bare have dem. Og typisk køber jeg altid nogle lidt for fine kjoler, som ikke kan bruges til hverdag, men det kan den her bestemt, specielt til sommer, og jeg glæder mig til at snurre rundt i den 20 grader udenfor! :)

Så meget fattigere men forhåbentligt gladere

sigmaaaa

Jeg har lavet ulykker. I hvert fald økonomisk.

Her til aften har jeg bestilt en Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM. På dansk – en lysstærk linse, med hurtig og stille autofokus og billedstabilisering. Det er en den bedste til prisen i denne klasse – og den er stadigvæk pynt dyr. Men jeg ved, jeg bliver enormt glad for den. Og det er ikke fordi jeg er totalt fattig nu, for jeg har sparet op i løbet af oktober, november og december, men det er alligevel mange penge at bruge på et stykke glas med elektronik i :b

Værst af alt er også, at jeg gav mig selv og min far et hjerteanfald, da vi troede vi havde bestilt 3 x objektiv og 3 x UV filter til 13.000 kr. Og jeg var enormt ked af det, for vi brugte min fars kort, hvor jeg kan få 4 års garanti i stedet for de normale 2 år. Jeg rystede totalt, jeg HADER at lave fejl når man bestiller noget på internettet, netop fordi man aldrig kan være helt sikker på, om det nu kan blive fixet. Det viste sig så, at det var min egen skyld, idet jeg havde trykket “til kassen” 3 gange – der blev dog kun betalt for ét objektiv og ét filter, heldigvis! :) Og jeg glæder mig sådan til at få den!

Marcos julegave ankommet!

marcosjulegave

Jeg modtog her for et kvarters tid siden Marcos julegave, og han var næsten lige så nysgerrig for at se det inden i pakken som jeg var! Det får han dog ikke lov til endnu, og jeg fortæller ikke hvad han får, da det også skal være en overraskelse for mine forældre. Dog vil jeg sige, at det sted jeg har købt hans julegave, tholo.dk, har enormt god service! Jeg foretog bestillingen i weekenden, det blev afsendt igår eftermiddags og nu har jeg modtaget pakken – og oven i købet var der også en helårskalender, slik og hundekiks med. Virkelig sød gestus af dem :)

Nye H&M ting

IMG_5594

IMG_5612

IMG_5616

Jeg har endeligt modtaget den kjole, som jeg bestilte hos H&M for en uge siden. Den er så fin, og den sidder perfekt. Jeg er totalt vild med de der støvede lilla/mørkerøde farver, som er in fortiden. For engangs skyld kan jeg godt lide noget, der er på mode, og så sparer jeg op til en fucking linse! God timing, modedesignere.

Udover det købte jeg også en forfærdelig  dyr hue (130kr!! for en HUE!! are you kidding me?) men den er til gengæld noget af det varmeste, jeg har haft på mit hoved, og jeg fryser altid på ørene om vinteren lige meget om jeg har strikhue på eller ej. Så nu blev det en ordentlig tyk én med pels og hele lortet. Jeg ligner lidt en idiot med den på, men så længe den er dejlig blød og varm gør det ikke så meget.

Da jeg også kun har et partisaner halstørklæde, som jeg efterhånden synes det er lidt pinligt at gå med, så købte jeg også et dejligt varmt sort strik halstørklæde.

Nu har jeg i den sidste månedes tid købt vinterjakke, vinterstøvler, hue og halstørklæde, så når sneen kommer er jeg READY.

Hvorfor teenagepiger ikke skal have dankort

Torsdag aften kom jeg til at gå ind på H&M.com og jeg så billedet af den her kjole, og jeg var SOLGT. Hvis jeg ikke havdet styret mig, havde jeg købt den på stedet. Om fredagen var jeg så i centeret med mine forældre, og jeg prøvede den. Den sad PERFEKT, og den var lige så flot i virkeligheden som på nettet. Jeg var  tæt på at købe den, men jeg ved godt, at jeg har et par kjoler i forvejen, og jeg bruger dem ikke særlig tit. Men nu er det lørdag aften og jeg har lige modtaget kviteringen fra H&M på mail. Jeg har købt den, og den kommer i næste uge, og jeg glæder mig. Den er SØD, OKAY?? Jeg må godt!!!

Til mit forsvar kostede den kun 150kr, og selvom jeg køber den over nettet behøver jeg ikke betale porto på grund af dejlige www.rabatkoder.com. Seriøst, hvis I også elsker at købe ting på nettet, så check endeligt rundt omkring efter rabatkoder! Man kan nemt sparer 50-100 kr på en ordrer.

Desuden er den ikke sådan vildt fin, så man kan godt bruge den til fødselsdage og den slags uden at føle sig overdressed, men stadig at man ikke er helt almindelig.

En helt anden ting – jeg har nu fået sat en baggrund ind på siden her. Det er stadig meget sort/hvidt men jeg kunne ikke finde på et ordentligt billede at sætte ind i toppen. Jeg synes nu stadig det ser fint ud – og det kan jo være jeg finder på noget senere.