The Sims 4

sims4

Jeg elsker The Sims. Jeg har spillet helt fra det allerførst spil udkom, da jeg var en lille pige der dårligt kunne finde ud af at bruge en computer, og jeg spiller det stadig meget. Faktisk er det det eneste spil, jeg spiller nogenlunde regelmæssigt. Andre spil jeg godt kan lide er Zoo Tycoon, Rollercoaster Tycoon, SimCity, Worms og generelt hvad mange nok synes er “pige” spil.

Og her i mandags blev det så annonceret at der kommer et Sims 4! Det er jo ikke nogen overraskelse som sådan, men det er alligevel lidt spændende, at det er blevet bekræftet nu, og at der nok løbende kommer mere information om spillet, inden det udkommer. Det eneste jeg sådan lige kan se, der er blevet fortalt om spillet, er, at det er offline og udkommer i 2014. Jeg er vildt glad for, at det er offline, når man tænker på, hvordan det gik for det nye SimCity som udkom i marts, som netop var totalt online, og krævede konstant internetforbindelse. Dér kunne serverne slet ikke følge med, og derfor har spillet nu 1.5/5 stjerner på Amazon.com.

Hvad vil jeg gerne have i et nyt Sims spil? Der er en masse småting, som kan uddybbes endnu mere, men i store træk:

  • Meget større byer med mange flere sims i! Det er vildt kedeligt at der nogle gange kun er 1 eller 2 andre sims på de forskellige offentlige grunde.
  • Bedre personlighedssystem, så man virkelig kan give sine sims bestemte træk, som så kommer til udtryk i spillet – generte simmere vil derfor opfører sig generte, bliver meget nemt blive flove osv., hvorimod en udadvendt simmer vil blive ked af det uden sine venner.
  • Flere alderstrin – det er lidt urealistisk at et barn hopper fra at være 8 år til at være 15, for derefter at være i 20’erne.

Det er i hvert fald de ting, som jeg synes SKAL være med i det næste spil. Men forhåbentligt bliver det godt alligevel!

Sims!

Screenshot-222

Screenshot-224

Screenshot-227

Screenshot-230

Screenshot-232

Screenshot-233

Screenshot-234

Min søndag er gået næsten udelukkende med at spille den nye Sims 3 udvidelsespakke, Årstider :) Jeg synes vejret er virkelig godt lavet, og jeg var virkelig bange for, at min computer ville blive virkelig langsom af f.eks. snevejr og regnvejr, men det gør den overhovedet ikke! Spillet er lige så hurtigt som det plejer, bare 100 gange flottere.. Det er rigtig flot at se træerne blive røde og miste bladende og efteråret, for at blive dækket af sne om vinteren og derefter blomster op igen om foråret.

Man kan også bade i havet nu, skøjte på søer, tage til forskellige festivaler i løbet af året og date over nettet (hvorfor det har noget med vejr at gøre, ved jeg ikke). Og der er nye møbler og en masse andre nye, sjove ting, så jeg kan varmt anbefale dette nye spil :)

500kr og morgenmads klubben

Min dag i dag har ikke bestået af helt det store. Jeg har dog formået at tjene 500kr ved at sælge min gamle el-bas, hvilket er ENORMT dejligt! Så har jeg næsten alle pengene for min studenterhue igen. Jeg satte den på dba.dk for en uges tid siden, og jeg fik hurtigt mange henvendelser, det er virkelig en genial side. En dreng på min alder, måske lidt yngre, kom så idag og fik den. Awesome. Jeg har alligevel ikke spillet på den i 2 år eller sådan noget..

Nu skal jeg bare finde en masse gammelt skrammel frem, som jeg aldrig bruger mere, og se om nogen vil købe det – og før jeg ved af det, så har jeg en ny tamron linse!

Men udover at sælge bassen fik jeg set The Breakfast Club, som er en kult film fra 80’erne om 5 unge stereotype teenager i High School som alle skal til eftersidning en lørdag i 8 timer. Den havde mange gode og sjove scener, og jeg kunne rigtig godt lide personerne (jeg er halvt Allison i virkeligheden – seriøst!), og den er 80er på en god ikke-kikset og over-poppet måde. Der var dog visse scener, som jeg synes var for kliché og for dramatiske, hvilket ødelagde oplevelsen lidt. Den ramte mig ikke som for eksempel Dead Poets Society, som er meget mere seriøs og dyb, men som underholdning er den rigtig hyggeligt. Jeg kunne da godt finde på at se den igen, og jeg kan godt anbefale den, hvis man er i humøret til en klassisk 80er teenagerfilm! (og også bare fordi Allison er nice)

Unfair premiere..

Frankenweenie

frankenweenie-2_3

Jeg er stor Tim Burton fan, ligesom en masse, masse andre mennesker. Mine yndlingsfilm fra ham er hans klassiske Nightmare Before Christmas og Corpse Bride (dog foretrækker jeg førstenævnte). Karakteristisk for dem begge to er at de er stop-motions, dvs. man bevæger en dukke en lille smule, tager et billeder, bevæger den igen, tager et billede osv., hvorefter man sætter det sammen til en lille film

I 2008 fik jeg Nightmare Before Christmas double-dvd’en, hvor den ekstra dvd havde Tim Burtons kortfilm Frankenweenie fra 1984 på. Den handler om en dreng, som genopliver hans nyligt afdøde hund med kraften fra et tordenvejr ligesom Frankenstein blev. Jeg så den, synes den var über sød og virkelig klassisk Tim Burton, og jeg fandt hurtigt ud af, at han havde planlagt at lave en remake af filmen – og den skulle være STOP MOTION. Siden da har jeg med et par månederes mellemrum checket wikipedia for information om filmen.

Jeg har fulgt den her film fra den ikke engang havde en wikipedia-side, fra 2 år før de overhovedet gik igang med at filme og jeg har glædet mig lige siden. Nu er den færdig. Og den ser super god ud. Og den har allerede haft premiere igår i USA.

Men guess what – jeg skal vente til 17.-fucking-januar med at se den. 3 fucking måneder efter den har haft premiere i USA. Hvorfor? Jeg gætter på det udelukkende er fordi de vil se hvor godt den klarer sig derover, og derefter promovere den efter det i Danmark. Bare så de ikke overpromovere den, hvis den nu virkelig ikke er populær derovre. For den kunne SAGTENS have haft premiere her også igår.

Jeg er virkelig irriteret som en utålmodig 5-årig. Men overvej lige hvor længe jeg har ventet! Og når man så VED andre har lov til at se den, men ikke én selv, SÅ bliver man altså lidt frustreret. Det tegner sig til muligvis at blive en af mine top yndlingsfilm OG JEG KAN IKKE SE DEN :(

Piv.

Sims 3 Supernatural

Screenshot-203

Screenshot-202

Screenshot-200

Screenshot-199

Screenshot-197

Her er lidt billeder fra det nye Sims 3 spil, Overnaturlig, eller på engelsk, Supernatural! Jeg foretrækker den sidste titel, men whatever. Pointen med spillet er, at der nu er blevet indført forskellige livsformer, f.eks. feer, varulve, spøgelser, vampyre, hekse og vidst nok et par andre stykker. Hver enkelt livsform har så sine egenskaber og muligheder, som er unikke. Indtil videre har jeg prøvet at spille med en heks, fe og en varulv. Heksen synes jeg er sjovest, da de kan lave magi, men varulven kan tilgengæld jage efter ingredienser til den nye færdighed alkymi, hvilket er meget nyttigt. Med alkymi kan man lave forskellige eliksier af ædelsten, insekter, metaller, osv. som har forskellige effekter. Feen forstod jeg ikke rigtigt pointen med – de har vinger og kan lave nogle pranks på folk med deres femagi, ellers er der ikke så meget fedt ved dem.

Der er også et nyt månesystem, dvs. det skifter nu mellem fuldmåne og nymåne, og hver gang det er fuldmåne bliver ens varulv så transformeret. En anden ting som er knap så interessant er, at der også kommer zombier ved hver fuldmåne, og de laver ikke andet end at kravle op fra jorden i ens have og så spise ens planter. Pænt irriterende, og endnu mere irriterende at man intet kan gøre en at bruge en snydekode for at slette dem.

Der er også en ny verden, “Moonlight Falls”, som kan ses på det sidste billedet. Den er kæmpe stor og der er en masse nye grunde at udforske.

Ellers synes jeg helt klart det er et sjovt spil, og jeg kan sagtens anbefale det – specielt hvis man savner lidt anderledes gameplay i Sims.